UNDERHOLDNING TIL Bryllup og Privatfester

Om du vil at festen din skal bli legendarisk så er det logisk å involvere folk som har brukt livene sine på å lage legendariske fester. Ikke et vondt ord om Spotify men om den store kvelden din skal gå inn i historiebøkene så trengs magien som bare levende artister kan skape. Vårt kollektiv av DJ’s, musikere, vokalister og dansere har alle underholdning som yrke så om du velger å investere godt i den store kvelden så vil du få et tilsvarende profesjonelt nivå på kvaliteten. Vi tar oss av alt det tekniske, vi står for lys og lyd, vi booker artister og tar ansvar for stemningen hele kvelden sånn at du kan fokusere på det viktigste: Å ha det gøy

 

Bryllupsfest

Et bryllup er en nydelig seremoni som markerer den viktigste dagen i mange menneskers liv. Men det blir ikke et skikkelig bryllup uten en kjempefest senere på kvelden, der man får feiret det nye paret med drikking og dansing til fantastisk musikk. En DJ kan bidra med det perfekte lydsporet hele dagen, fra avslappende lounge-musikk på ettermiddagen via lett dansemusikk på kvelden til ellevill fest etter midnatt. Vi kan i tillegg tilby solister til opptreden under seremonien og live musikere med innslag under festen. Bruden bestemmer.

SEND OSS EN BOOKINGFORESPØRSEL

 
DO1Q4967.jpg

Bursdagsfest

Bursdager kommer bare en gang i året og det finnes knapt en bedre anledning til å samle alle du er glad i. Og i motsetning til bryllupsfest og sommerfest så handler bursdagsfesten bare om DEG! Det er du som skal feires, din superstjerne. Da er det bare fantasien din og budsjettet som setter grenser. Vi stiller med en DJ av internasjonalt kaliber som garanterer fullt dansegulv og et lydanlegg som hører hjemme på en klubb. Men vi kan også bidra med andre ting som dansere, sangere, rekvisitter til eventuelle temafester og andre kreative innslag.

SEND OSS EN BOOKINGFORESPØRSEL

 
ryze.jpg

Sommerfest

Sommeren i Norge er spesiell. Med så mange mørke måneder i året så blir vi ekstra motiverte for å nyte de lyse og varme dagene vi får. Og å nyte sommeren er synonymt med fest i sola. Noen tenker kanskje at sommerfester utendørs med profesjonell underholdning er forbeholdt større arrangører. Men det kan også gjøres på mindre skala - hva med for eksempel i hagen din? Eller i bakgården på jobben? Vi setter sammen et lydanlegg som er tilpasset omfanget av festen din og tar ansvar for alt det kreative. Så kan du bruke tiden på å grille, danse og nyte solen mens den er her.

SEND OSS EN BOOKINGFORESPØRSEL